Brikettpresse

P. Blakstad AS leverer brikettpresser fra Weima, RUF og C. F. Nielsen.

Weima hydrauliske brikettpresser type TH

Enkle og driftsikre brikettpresser med kapasiteter fra 40-160 kg/time. I standardleveransen inngår beholder med omrører, mateskrue med to hastigheter, forkrommet spennstang, automatisk endeposisjon av sylindre samt feste for tranportrør. Mulig tileggsutstyr er: Automatisk start/stopp, sentralsmøring, oljekjøler, temperaturvakt, større beholder.


RUF hydraliske brikettpresser

Robuste datastyrte brikettpresser med høyt presstrykk for produksjon av ensartede briketter. Kapasitet fra 110-440 kg/time. Maskinen kan programmeres for de aktuelle støv- og flistyper for et optimalt resultat. F-brikettens rektangulære form, ensartede lengde og tetthet, gjør at brikettene med fordel kan pakkes i egnet pappkartong eller krympeplast. Et utmerket produkt for det kommersielle markedet.


C.F. Nielsen brikettpresser

C. F. Nielsen AS leverer en rekke brikettpresser, både hydrauliske og mekaniske. P. Blakstad AS leverer kun de mekaniske pressene til C. F. Nielsen og det er særlig til det profesjonelle markedet C. F. Nielsen har levert slike presser i Norge. C. F. Nielsen sine brikettpresser leveres med en hel rekke tileggsutstyr som kan sikre automatisk drift døgnet rundt med varslig på sms ved driftsproblemer. Ta kontakt med oss for en referanseliste.